Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου

Με μεγάλη επιτυχία εντός μιας κατάμεστης αίθουσας ολοκληρώθηκε η ημερίδα που πραγματοποίησε η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα Α.Τρίτσης τις εργασίες της οποίας άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μπαλατσούκας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν o Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου το Εργαστήριο Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Κέντρο Έρευνας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν πολλοί φορείς όπως το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών , το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο Σύνδεσμος Επενδυτών Διαδικτύου καθώς και από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Τα σημεία που ξεχώρισαν στην εκδήλωση είναι η έναρξη συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που σφραγίστηκε με την συμμετοχή του αντιπροέδρου του συλλόγου Θανάση Δαβαλά στην επιτροπή εκπαίδευσης του επαγγελματικού επιμελητηρίου , το μανιφέστο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που παρουσίασε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΚΕΗΔ, Αναπληρωτής Καθηγητής του Παν. Αιγαίου Γιάννης Χαραλαμπίδης καθώς και η βράβευση πέντε ιστοτόπων στα πλαίσια του 1ου διαγωνισμού Καινοτόμου Χρήσης Τεχνολογιών Διαδικτύου όπου βραβεύθηκαν οι ακόλουθοι ιστοτόποι.

FarmakeioAggelidis.gr , InnovativeYear.Gr , Hoster.Gr , i-Pharm.Gr , Typografos.Gr και εκτός διαγωνισμού το web-masters.gr

Πηγή: http://www.zougla.gr/technology/article/pragmatopi8ike-imerida-gia-tin-aksiopisi-ton-texnologion-tou-diadiktiou